Известие
Collapse
No announcement yet.
Е това е най-красивата 156
Collapse
X
-
Re: Е това е най-красивата 156
Първоначално публикувано от speedЕ това е най-красивата 156
Не ти ли се иска да има и нЕкой винилец тъйцък
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95
-
За мен това е доста нагледен пример какво не бива да правите с колите си, особено когато става въпрос за Алфа Ромео.
Като, че ли не са се усетили кога да спрат ако изобщо им е било ясно какво точно правят
Явно красота и стил са доста разтегливи понятия
не само по нашите ширини.ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98
Comment
-
е това наистина е най ......грозната
това бих казал е много груба проява на бързи и яросни,никога ама никога не бих си направил мойта АЛФА по този начинreshih i az da stana fen na alfa kupih se edna ne losha alficka,i sam na mnenie che sa dobri avtomobili makar che predi imah predubejdenie kam markata ,no sega sam na drugo mnenie
Comment
-
Първоначално публикувано от ZuNinjazАко някой си направи нещо такова, найстина ще е красота...
А ето ви една бургаска красавица - тунинг пакет на Cadamuro, че кат гледам тая първата грозотия лошо ми става направо
ПП. Между другото се продава 1.8 TS, 144кс, 11000лв... че и кожен салон в чудесно състояние. Вервайте ми наживо е страхотна, с изключение на маската може би, че изглежда малко като час по трудово, но не е зле, а и поправимо.
ППП. Моля ви не публикувайте такива неща като снимката на първата кола?!Знам че си е ваше право, но това е извращение!
Comment
-
не са лоши Алфите
но според мен чара на този модел
е в заводския му вариант ... нали с праговете и готини джанти
всичко останало както каза колегата по-горе е ала НФС фантазии
които подхождат на японските коли ...Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Първоначално публикувано от DiStefanoне са лоши Алфите
но според мен чара на този модел
е в заводския му вариант ... нали с праговете и готини джанти
всичко останало както каза колегата по-горе е ала НФС фантазии
които подхождат на японските коли ..._______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Първоначално публикувано от krasybПървоначално публикувано от ZuNinjazАко някой си направи нещо такова, найстина ще е красота...
А ето ви една бургаска красавица - тунинг пакет на Cadamuro, че кат гледам тая първата грозотия лошо ми става направоАре ако обичате не се излагайте уж карате най стилните коли у света а глей къв ви е вкуса
А и тая червената по горе и тя е 16+ годишен тунинг с убиване на всичките отличителни стилни черти на 156
Е в тая тема нема една грозна 156 евала: http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=97460888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
Comment